Експерт: До виборів Путін не поступиться Україні в газовому питанні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: До виборів Путін не поступиться Україні в газовому питанні

Енергетика
195
Незалежний експерт з енергетичних питань Володимир Саприкін переконаний, що до президентських виборів в Росії газовий контракт з Україною не буде переглянутий. Про це він сказав в коментарі УНН.
"На мою думку, поки немає підстав для вирішення газового питання. Оскільки напередодні президентських виборів у Росії Путін не захоче проявити слабкість і переписувати контракт або йти на якісь інші поступки. Очевидно, не варто очікувати, що до виборів у Росії буде вирішено газове питання", - переконаний експерт.
В.Саприкін додав, що прем'єр РФ Володимир Путін нікому не говорить, які у нього плани і що він хоче зробити в газовій сфері.
Нагадаємо, як повідомляли українські ЗМІ, посол Росії в Україні Михайло Зурабов повідомив, що є досить високою перспектива домовленості між Україною і Росією щодо газових переговорів.
"Я можу сьогодні сказати, що після телефонної розмови, яка відбулася два дні тому між Президентом України і російським керівництвом, було прийнято рішення відновити ці переговори. І найближчим часом вони знову почнуться в Москві...", - сказав М.Зурабов.
Посол припустив, що це може статися найближчим часом.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас