Президент зобов'язав Кабмін до 1 квітня розробити зміни до закону про банкрутство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент зобов'язав Кабмін до 1 квітня розробити зміни до закону про банкрутство

200
Президент України Віктор Янукович доручив Кабінету міністрів до 1 квітня 2012 року розробити і запропонувати Верховній Раді зміни в нову редакцію закону "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".
Про це повідомила начальник управління з питань банкрутства Міністерства юстиції Людмила Володіна під час міжнародної конференції "Регулювання діяльності арбітражних керуючих: досягнення і перспективи", що проходить в Києві.
"Президент поставив уряду термін подання (законодавчих змін) до 1 квітня. Тобто першого квітня уряд вже має внести (законопроекти) в Верховну Раду", - сказала вона.
За словами Володіної, відповідно до президентського доручення, Кабмін зобов'язав Мін'юст розробити законодавчі зміни до 1 березня.
"Сьогодні ми працюємо над вдосконаленням закону, який ще не застосовуємо, але в якому вже бачимо певні прогалини. Але ми дуже обмежені в термінах", - сказала Л.Володіна.
Як повідомлялося, президент 12 січня 2012 р. підписав нову редакцію закону "Про відновлення платоспроможності боржника та визнання його банкрутом". Закон був прийнятий Верховною Радою 22 грудня 2011 року.
Він встановлює порядок і умови поновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом, а також застосування ліквідаційної процедури з метою повного або часткового задоволення вимог кредиторів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас