Київський суд розгляне позов про протиправність будівництва президентського вертолітного майданчика — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський суд розгляне позов про протиправність будівництва президентського вертолітного майданчика

769
Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження за позовом лідера партії УДАР Віталія Кличка про визнання протиправним будівництва вертолітного майданчика на Дніпровських схилах в Печерському районі.
Як повідомив представник Віталія Кличка у суді, керівник юридичного супроводу партії "УДАР" Валерій Карпунцов, суд визнав подану позовну заяву і додані до неї матеріали достатніми і своєю постановою відкрив провадження в адміністративній справі, передає Kievpress.
Попереднє судове засідання відбудеться 14 лютого.
Нагадаємо, що Лідер партії "Удар" Віталій Кличко подав позов в Окружний адміністративний суд міста Києва для визнання протиправним та скасування Рішення Київради від 28.12.2010 року, згідно з яким ТОВ "Амадеус Ко" отримала в оренду на 25 років земельну ділянку площею 2,18 га на Парковій дорозі в Києві.
На думку позивача, зазначену земельну ділянку було виділено поза конкурсом виключно для будівництва і обслуговування об'єктів інженерної та транспортної інфраструктури. На цій території вже побудували декілька поверхів, в яких планують розмістити розважальні об'єкти, що в свою чергу суперечить українському законодавству.
За матеріалами:
Київпрес
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас