"Андромеда" - найбільш прибутковий український фонд за підсумками 2011 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Андромеда" - найбільш прибутковий український фонд за підсумками 2011 року

711
Відкритий інвестиційний фонд "Андромеда" під керуванням Компанії "УПІ КАПІТАЛ" посів перше місце за підсумками IV кварталу 2011 року серед інвестиційних фондів за даними незалежного порталу InvestFunds, забезпечивши своїм інвесторам прибуток у розмірі +37,5% річних.
"Такий значний ріст вартості активів фонду - це результат правильно прийнятого рішення про збільшення обсягів інвестування в акції в жовтні 2011 року, - прокоментував роботу фонду директор Компанії з управління активами "УПІ КАПІТАЛ" Ігор Кологривов. - Правильна стратегія управління активами фонду "Андромеда" дозволила скористатися зростанням ринку восени 2011 року, що принесло істотний дохід нашим учасникам".
Враховуючи ситуацію на ринку на початку 2012 року, Компанія "УПІ КАПІТАЛ" зменшила до мінімуму відкриті позиції в акціях. Вивільнені кошти були переведені в інструменти з фіксованою прибутковістю, що дозволило уникнути зниження вартості активів в умовах ринкової корекції, та збільшити ліквідність інвестицій. Як тільки світова економіка продемонструє стійкі ознаки відновлення, акції вітчизняних підприємств стрімко зростуть, що дозволить змінити структуру активів фонду "Андромеда" і заробити прибуток разом з ринком.
Директор компанії "УПІ КАПІТАЛ" Ігор Кологривов зазначив: "Інвестиційна стратегія фонду "Андромеда" полягає в досягненні сталого приросту капіталу з прибутковістю, що перевищує ставки по банківських депозитах. Такий фонд служить рятувальною "тихою гаванню" при корекції фондового ринку, а в період бурхливого зростання економіки дозволяє інвесторам суттєво примножити свій капітал".
У всьому світі відкриті інвестиційні фонди завжди користувалися величезною популярністю у інвесторів. Це легко зрозуміти: саме відкриті фонди щодня не тільки продають свої цінні папери, а й викуповують їх у інвесторів за ринковою ціною, забезпечуючи максимальну ліквідність серед всіх фінансових інструментів.
Інформацію про фонд "Андромеда", Компанію з управління активами "УПІ КАПІТАЛ" та її послуги можна отримати на інтернет-сторінці компанії: www.upicapital.com
* Зафіксована прибутковість пайового диверсифікованого інвестиційного фонду відкритого типу "Андромеда" за IV кВ. 2011 року.
Увага: Вартість інвестиційних сертифікатів може як збільшитися, так і зменшитися. Результати інвестування в минулому не визначають доходи в майбутньому. Держава не гарантує прибутковість інвестицій. Перш, ніж придбати сертифікати фондів, слід уважно ознайомитися з правилами фонду.
Ліцензія ДКЦПФР на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльність з управління активами) серія АГ № 399249 від 23.09.2010 р., рішення про видачу ліцензії № 1180 від 23.09.2010 р., діє до 23.09. 2015р.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас