Курсова революція від FINANCE.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курсова революція від FINANCE.UA

2647
Портал FINANCE.UA, який є агрегатором фінансової інформації №1 в Україні, зробив безпрецедентний крок на ринку фінансової інформації - створив xml-джерело для отримання готівкових курсів обміну валют в Україні, користуватися яким тепер можна абсолютно безкоштовно.
За словами генерального директора порталу Костянтина Леонтьєва, таким чином FINANCE.UA випробує нові правила поширення інформації на фінансовому ринку". “Ми даємо ринку інструмент, через який він наповнюватиметься правильною інформацією”, - заявив він.
Варто відзначити, що ця послуга буде вельми корисною інтернетам-магазинам - вони зможуть змінювати ціни на свої товари і послуги за актуальними в їх регіонах курсами валют, а також сайтам і порталам, які таким чином зможуть підвищувати інформативність і частоту власного контента. Не менш корисною вона буде і для різноманітних аналітичних програм і веб-сервісів - вони можуть використувати її в своїх внутрішніх розрахунках і перетвореннях.
Головні плюси нового сервісу - не лише його повна доступність, але й те, що xml-джерело оновлюється кожні 10 хвилин, і містить найбільш актуальну інформацію – останні встановлені на даний момент курси купівлі та продажу валют в банках і ПОВ (пункт обміну валют), які розміщують курси валют на порталі FINANCE.UA. Їх кількість - а це близько 120 банків, не рахуючи ПОВ - гарантує максимально точні й детальні дані всім користувачам. Важливо і те, що вони не лише вносять свою інформацію, але й змінюють її в залежності від реальних змін.
До речі, не менш зручним є те, що банки і ПОВ в цьому xml-джерелі прив'язані до міст і регіонів, що дозволяє отримувати вибірки курсів по валютах в певних містах/регіонах, розраховуючи при цьому свої власні інтегральні показники. А єдиною вимогою для використання даного сервісу є наявність посилання на FINANCE.UA. Детальнішу інформацію про використання нового сервісу можна дізнатися тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас