Голова МЗС Польщі заявив, що Україна може втратити шанси на вступ до ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова МЗС Польщі заявив, що Україна може втратити шанси на вступ до ЄС

626
У разі фальсифікації результатів парламентських виборів Україна втратить шанс на членство в Європейському Союзі, заявив в інтерв'ю 5 каналу міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.
"Однозначно можна сказати, що Україна втратить всі шанси на членство в ЄС. У нас не прийнято приймати недемократичні країни в Євросоюз", - заявив Сікорський.
При цьому він заявив, що якщо Україна змінить вектор своєї інтеграції з європейського на протилежний, то багато хто в Європі цьому тільки зрадіє.
"Якщо ви виберете інший напрямок, багато хто в Європі зрадіє, бо членство в ЄС дає величезні привілеї: політичні - у вас з'явиться право вето з багатьох питань, які приймаються для 500 мільйонів громадян, економічні - доступ до одного з найбільших, найбагатших ринків у світі. Крім того, стають доступними фінансові кошти Євросоюзу та субсидії", - заявив Сікорський.
Раніше глава МЗС Польщі повідомляв, що Угода про асоціацію України та ЄС буде парафована протягом наступних декількох тижнів, але поки в Євросоюзі немає політичної волі для підписання, а тим більше ратифікування цієї угоди.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас