Apple презентує новий iPad в перший тиждень березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple презентує новий iPad в перший тиждень березня

950
Американська компанія Apple представить планшетний комп'ютер iPad третього покоління в перший тиждень березня.
Про це повідомив сайт All Things Digital з посиланням на інформовані джерела, передає РИА Новости.
За даними видання, Apple проведе прес-конференцію в Сан-Франциско, імовірно, в центрі мистецтв Йерба Буена. Цей майданчик вже неодноразово використовувався компанією для важливих анонсів. Сайт не уточнює, коли пристрій надійде на ринок.
Планшет iPad 2, представлений в березні 2011 року, з'явився в магазинах на території США через приблизно півтора тижні після анонсу.
Раніше стало відомо, що Apple може використовувати в новому iPad процесор з двома ядрами, як у попередній моделі, а не чотириядерний, як передбачалося раніше. Замість збільшення ядер загального призначення, пристрій може отримати значно потужнішу графічну підсистему, що підвищить продуктивність iPad в іграх і додатках, які активно використовують графіку.
За неофіційними даними, iPad третього покоління отримає екран, здатний відображати 2048x1536 пікселів - у чотири рази більше, ніж існуючі планшети Apple. За інформацією Bloomberg, новий iPad стане першим пристроєм в продуктовій лінійці Apple, яке буде підтримувати передачу даних в стільникових мережах стандарту LTE.
Також ЗМІ повідомляють про більш ємнісну, у порівнянні з iPad 2, батарею або модифіковану камеру.
Планшетні комп'ютери iPad міцно утримують лідерство у своєму сегменті, контролюючи приблизно 60% світового ринку подібних пристроїв.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас