Британська Active Energy Group вирішила сконцентруватися на українському біопаливному бізнесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британська Active Energy Group вирішила сконцентруватися на українському біопаливному бізнесі

Енергетика
529
Компанія Active Energy Group PLC (Великобританія) задоволена показниками своєї "дочки" Active Energy Ukraine, яка займається поставками української паливної тріски на польські енергетичні об'єкти.
У той же час, як повідомляє Active Energy Ukraine на сайті Лондонської фондової біржі, компанія вирішила ліквідувати "дочки" Active Energy Limited і Redline Engineering Services Limited через їх збитковість.
"Рада директорів ухвалила рішення припинити роботу цих компаній, згорнути всі непотрібні витрати і зосередитися на розвитку біопаливного бізнесу Active Energy Ukraine", - йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося, Active Energy Group PLC купила ТОВ "біоенергії-Лідер", що займається поставками української паливної тріски на польські промислові енергетичні об'єкти. Пізніше "біоенергії-Лідер" був перейменований в Active Energy Ukraine.
Active Energy Ukraine має десятирічні контракти на закупівлю деревини, її переробку в паливну тріску (в Україні) і на поставку продукції для енергетичних об'єктів (у Польщі).
Зокрема, за умовами контракту, Любомльське лісове господарство (Волинська обл.) буде поставляти до 100 тис. тонн деревини в рік за фіксованою ціною, а "Волиньінвестбуд" - переробляти сировину в тріску за фіксованим тарифом, поставляючи до 80 тис. тонн готової продукції на рік.
У свою чергу, Medium Sp. Z o.o. буде закуповувати весь цей обсяг для подальшої поставки на енергетичні об'єкти Польщі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас