Клюєв планує розібратись з рейдерами до квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв планує розібратись з рейдерами до квітня

Казна та Політика
840
Хоча останнім часом значно знизився рівень злочинів, пов'язаних з незаконними захопленнями об'єктів, Уряд розуміє, що рейдери нікуди не дінуться. Тому до початку квітня Міжвідомча комісія з питань протидії рейдерству має навести лад в протидії цим злочинам. Таку заяву сьогодні під час засідання Міжвідомчої комісії з питань протидії рейдерству зробив Перший віце-прем‘єр-міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв.
За його словами, робота має бути проведена за двома напрямками. Перший - реформування законодавства таким чином, щоб закрити всі "дірки", які дозволяють рейдерству процвітати. Окрім того, необхідно ввести в законодавство сам термін "рейдерство", розібрати відомі схеми рейдерства і вирішити, якими законами ці схеми можна закрити. Другий напрямок - практичне усунення наслідків рейдерських атак. Результати роботи комісія має розглянути на початку квітня.
"Зробимо на день сміху подарунок рейдерам, нехай посміються. Це вже професією стало, там навіть ветерани є, зі стажем. Вони досі не сидять, а повинні. Тож, давайте їм подарунок зробимо", - зауважив Клюєв.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас