Кабмін сьогодні розгляне питання бюджету ПФ на 2012 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін сьогодні розгляне питання бюджету ПФ на 2012 р

Казна та Політика
228
Кабінет міністрів України на засіданні 8 лютого розгляне проект урядової постанови про бюджет Пенсійного фонду (ПФ) України на 2012 рік. Про це йдеться в порядку денному засідання уряду.
Крім того, на засіданні будуть розглянуті законопроекти про внесення змін до статті 2 закону України "Про правовий режим майна у Збройних силах України", до статті 34 закону України "Про дорожній рух" і до закону України "Про регулювання товарообмінних (бартерних) операцій у галузі зовнішньоекономічної діяльності".
Також на порядку денному засідання уряду значаться проекти постанов Кабінету міністрів України "Про затвердження порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі", "Про затвердження порядку визначення класу професійного ризику виробництва за видами економічної діяльності" та про порядок використання коштів держбюджету для фінансової підтримки позитивного міжнародного іміджу України та зв'язків з українцями, які проживають за межами України.
Будуть також розглянуті проекти розпоряджень Кабміну "Про затвердження плану заходів щодо реалізації стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2015 року", про затвердження фінансових планів ВАТ "Одеський припортовий завод" і ДП "Дельта-лоцман" на 2012 рік.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас