Ціни на нафту змінюються різноспрямовано — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту змінюються різноспрямовано

Енергетика
134
Світові ціни на нафту змінюються різноспрямовано в середу після того, як дані Американського інституту нафти (API) показали тижневе зниження запасів "чорного золота", а інформація від Міненерго США може стати причиною зворотної динаміки показника. Про це свідчать дані торгів.
Вартість березневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) станом на 8:35 мск зросла на 0,5 долара, або на 0,55%, - до 98,95 долара за барель. Ціна березневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent опустилася на 0,22 долара, або на 0,19%, - до 116,01 долара за барель.
API минулої ночі повідомило, що запаси нафти в США за минулий тиждень знизилися на 4,5 млн барелів. У той же час Міністерство енергетики США в середу може повідомити про їх зростання за той же період на 2,5 млн барелів.
"Дані від API стали стимулом для підвищення цін на нафту", - вважає головний аналітик CMC Markets у Сіднеї Рік Спунер (Ric Spooner), якого цитує агентство Bloomberg.
Згідно з останніми прогнозами Міненерго США, вартість нафти марки WTI в поточному році складе в середньому 100,4 долара за барель, що на 0,15 долара вище від січневого прогнозу організації.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас