В київському музеї Пирогово відкриють фастфуди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В київському музеї Пирогово відкриють фастфуди

396
Новий директор столичного музею під відкритим небом Пирогово Дмитро Заруба планує розбити його на зони, відкрити кілька фастфудів, а також привчити працівників до ввічливості.
Заруба завів сторінку на Facebook, де попросив, зокрема, повідомляти йому особисто, якщо хтось спробує спекулювати на квитках, або хтось з охорони буде брати гроші під час Масляної на 25-26 лютого, пише Сегодня.
На даний момент новий директор розробляє концепцію розвитку "Пирогово", яка передбачає поліпшення інфраструктури: зонування музею, появу паркінгів, зручних покажчиків, нових точок харчування, розрахованих на відвідувачів середнього достатку, які приїжджають з сім'єю. Крім того, за словами Заруби, він буде працювати з персоналом.
"Дорогі ресторани у нас уже є. Ми розраховуємо на мережу фаст-фудів, куди не страшно зайти з дітьми після полуденної прогулянки по музею", - розповів Заруба.
"Окремо будуть виділені місця для продажу сувенірів, створених нашими майстрами - ковалями, вишивальницями, ніякого китайського ширвжитку", - говорить Заруба. Головними джерелами доходу для музею він вважає проведення народних свят, а також залучення меценатів.
"Я хочу, щоб кожна область підключилася до утримання і відновлення представлених від неї об'єктів побуту", - поділився планами директор.
Як повідомлялося, міністр культури Михайло Кулиняк, призначивши нових директорів у Києво-Печерську Лавру, Софію Київську та музей "Пирогово", заявив, що вони повинні стати менеджерами, мета яких - заробляти гроші, а не бути хранителями старовини, як їх попередники.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас