169 млн боргів із зарплати погасили в минулому році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

169 млн боргів із зарплати погасили в минулому році

Казна та Політика
121
Зусиллями податкових органів в минулому році погашено 169 млн грн заборгованості з виплати зарплати. До бюджету додатково надійшло 31,5 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Про це сказав голова ДПС України Олександр Клименко, повідомили УНН в прес-службі відомства.
Він запевнив, що в 2012 році податківці будуть ще активніше захищати права найманих працівників.
"Представники нашої служби працюють (і будуть працювати) у всіх міжвідомчих комісіях і робочих групах при місцевих органах влади. Наші власні плани на цей рік також передбачають низку заходів щодо легалізації зайнятості та захисту трудових прав громадян. Оголосивши принцип соціальної справедливості основою податкової політики, ми не маємо права відмовлятися від участі у вирішенні цієї важливої проблеми", - пообіцяв керівник податкової.
Разом з тим, голова ДПСУ зазначив, що і роботодавці, в свою чергу, іноді демонструють соціальну відповідальність.
"Я радий повідомити, що за минулий рік за підсумками співбесід, зустрічей, спільних консультацій з податківцями понад 13 тисяч підприємців підвищили заробітну плату своїм працівникам. Бюджет від цього отримав майже 20 млн грн податку, а люди - підвищення своїх доходів і добробуту", - розповів Клименко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас