Експерт: Продовження податкових пільг необхідне для зниження безробіття в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Продовження податкових пільг необхідне для зниження безробіття в США

Казна та Політика
117
Продовження терміну дії податкових пільг для середнього класу необхідно для подальшого зниження рівня безробіття, йдеться в коментарі голови групи економічних радників президента США Алана Крюгера.
Рівень безробіття в США в січні скоротився на 0,2 відсоткового пункту - до 8,3%, при цьому кількість робочих місць в несільськогосподарських галузях економіки зросла на 243 тис., свідчать дані Бюро статистики Міністерства праці США. Показник рівня безробіття став найкращим з лютого 2009 року, коли він складав 8,1%. Таким чином, опубліковані дані виявилися значно кращими за прогнози аналітиків.
"Сьогоднішні дані щодо безробіття служать новим доказом того, що наша економіка продовжує відновлюватися після найгіршої економічної кризи з часів Великої депресії", - зазначив Крюгер. За його словами, важливо продовжувати здійснювати заданий Обамою курс економічної політики, щоб зміцнити наявні успіхи. "Для забезпечення стабільності економіки особливо важливо продовжити до кінця року термін дії податкових пільг і допомоги з безробіття, і зробити додаткові кроки, перераховані президентом Обамою в його посланні до конгресу", - підкреслив Крюгер.
Серед заходів, на ухваленні яких наполягав Обама, - проведення податкової реформи, підтримка підприємств малого та середнього бізнесу, допомога компаніям, які створюють нові робочі місця на території США, боротьба з аутсорсингом і позбавлення заможних американців податкових пільг.
Підкресливши, що нові цифри, які свідчать про падіння рівня безробіття, вселяють оптимізм, Крюгер, як завжди, зазначив, що на статистичні дані занадто покладатися не потрібно.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас