Сьогодні Facebook відзначає свій восьмий день народження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні Facebook відзначає свій восьмий день народження

129
Найбільша у світі соціальна мережа Facebook, запущена 4 лютого 2004 р., відзначає сьогодні свій восьмий день народження, повідомляють представники соцмережі.
"Сьогодні наш день народження, і ми хочемо подякувати вам за чудові вісім років", - повідомляється на офіційній сторінці соціальної мережі Facebook.
Спочатку глава Facebook Марк Цукерберг створював дану соціальну мережу як мережу, що об'єднує студентів Гарварда. Проте зараз Facebook є найбільшою в світі соціальною мережею, учасниками якої є понад 845 мільйонів людей.
У низці країн - наприклад, у Туреччині та Чилі - проникнення Facebook складає близько 80% від числа інтернет-користувачів країни. Проте в Росії проникнення соцмережі знаходиться на рівні менше 15%, а російська аудиторія Facebook складає близько 5,2 мільйонів людей.
Активи компанії оцінюються в 5,23 мільярда доларів, з яких 3,9 мільярда доларів - в грошах і легко реалізованих цінних паперах.
Як повідомлялося, сторінка сайту Корреспондент.net в Facebook стала найбільш обговорюваною серед українських брендів у найпопулярнішій соціальній мережі світу. Крім цього, сторінка Корреспондент.net піднялася з п'ятого на друге місце за кількістю фанів в категорії Бренди та Продукти.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас