Forbes: Маямі є найбільш нещасним містом США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes: Маямі є найбільш нещасним містом США

591
Список "найнещасніших міст США", опублікований американським журналом Forbes, очолило місто Маямі.
На думку укладачів рейтингу, Маямі є "райським куточком" тільки на перший погляд. Насправді ж місто переживає гостру житлову кризу, а рівень злочинності там - один з найвищих в США, передає ИТАР-ТАСС.
"Маямі традиційно асоціюється з пляжами і гарною погодою, але люди в цьому місті не такі вже й щасливі. Одному відсотку його мешканців життя здається казкою, однак іншим доводиться нелегко. І ця прірва між багатими і бідними в останні роки стає все глибшою" , - пояснив редактор Forbes Курт Баденхаузен.
На другому місці в рейтингу опинилася "автомобільна столиця" США Детройт (штат Мічиган), що є найбільш кримінальним містом в країні. У першу трійку потрапило і ще одне місто цього штату - Флінт. Воно також вважається одним з найбільш криміногенних в США.
У десятку найбільш нещасних міст США увійшли також Вест-Палм-Біч (штат Флорида), Сакраменто (штат Каліфорнія), Чикаго (штат Іллінойс), Форт-Лодердейл (штат Флорида), Толедо (штат Огайо), Рокфорд (штат Іллінойс) і Уоррен (штат Мічиган).
При складанні рейтингу враховувалися такі фактори, як рівень безробіття та злочинності, вартість нерухомості, кількість виселень громадян з будинків через борги з іпотеки і навіть клімат, тривалість поїздок до роботи і рівень корупції.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас