Янукович підписав закон про порушення у сфері захисту персональних даних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович підписав закон про порушення у сфері захисту персональних даних

692
Президент підписав закон про перенесення дати набрання чинності норм про відповідальність за порушення у сфері захисту персональних даних.
Янукович підписав Закон 4343-VI "Про внесення змін до Прикінцевих положень Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення законодавства про захист персональних даних", прийнятий на основі законопроекту №9624.
Документом термін набрання чинності Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення законодавства про захист персональних даних" переноситься з 1 січня на 1 липня 2012 року.
Таким чином, норми КпАП, які передбачають відповідальність за порушення законодавства у сфері захисту персональних даних, зокрема - за ухилення від реєстрації баз даних, за невиконання законних вимог органу виконавчої влади з питань захисту персональних даних щодо усунення порушень законодавства про захист персональних даних і т.д., будуть діяти тільки з 1 липня 2012 року.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас