Обручка і сорочка з кров'ю Каддафі виставлені на продаж за 2 мільйона дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обручка і сорочка з кров'ю Каддафі виставлені на продаж за 2 мільйона дол.

349
Обручка і сорочка убитого лідера Лівії Муаммара Каддафі, які були на ньому під час загибелі в жовтні 2011 року, продаються на арабському інтернет-порталі.
Лівієць Ахмед Варфалі оголосив про продаж срібного кільця і закривавленої сорочки Каддафі за 2 млн. доларів. Фотографія кільця сьогодні, 3 лютого, з'явилася на арабському інтернет-порталі ArabsToday.net. На кільце нанесено гравірування дати одруження колишнього лідера Лівії з останньою дружиною Сафією - 10 вересня 2010 року, передає РИА Новости.
Повідомлення про продаж речей Каддафі викликали обговорення серед жителів Лівії. На думку багатьох лівійців, кільце, як і все багатство поваленого лідера, належить всьому лівійському народу, і тому не може бути продано без його згоди.
Нагадаємо, Муаммар Каддафі, що правив Лівією протягом 42 років, був убитий 20 жовтня 2011 року. Кортеж, в якому він намагався покинути своє рідне місто Сирт, оточене на той час з усіх сторін, потрапив під обстріл авіації НАТО. Поранений Каддафі був схоплений бійцями Перехідної національної ради, які спочатку протягом трьох годин піддавали його катуванням, а потім застрелили. Тіло колишнього лівійського лідера було виставлено на загальний огляд в місті Місрата. Поховали Каддафі в секретному місці в пустелі.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас