Колишнього президента UniCredit звинуватили у фінансових махінаціях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишнього президента UniCredit звинуватили у фінансових махінаціях

844
Італійська поліція звинуватила колишнього президента банку UniCredit Алессандро Профумо у фінансових махінаціях, спрямованих на ухилення від податків. Про це повідомляє France Presse з посиланням на джерела в правоохоронних органах.
За даними агентства, злочинну схему Профумо здійснив, коли очолював UniCredit. У фінансових махінаціях також звинувачуються 16 колишніх і діючих менеджерів фінансової установи, а також три співробітники британського банку Barclays.
Reuters відзначає, що в 2007-2008 роках співучасникам вдалося приховати від податкової служби 245 млн євро і таким чином ухилитись від податків, які потрібно було сплатити з операцій з цими грошима. Для ухилення використовувалася складна схема, пов'язана з переказами грошей з одного банку в інший.
В середині жовтня стало відомо, що податкова поліція Італії наклала арешт на кошти банку UniCredit на суму в 245 млн євро. Державні органи запідозрили фінорганізації в ухиленні від податків. Тоді ж повідомлялося, що Алессандро Профумо і ще 19 осіб будуть допитані в рамках попередньої перевірки.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас