Черновецький вдруге одружився — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький вдруге одружився

3034
Київський міський голова Леонід Черновецький поєднався законним шлюбом з Оленою Савчук, яка молодша за нього на 19 років і через яку він нібито розлучився зі своєю першою дружиною Аліною Айвазовою.
Про це пише газета Сегодня з посиланням на власне джерело в Печерському РАЦСі столиці.
За інформацією видання, джерела бачили, як з будівлі РАЦСу виходила щаслива пара. Підтвердили розпис мера в його оточенні, а також в оточенні Олени Савчук.
За інформацією газети, Черновецький і Савчук, нібито розписалися 30 січня між 16:00 і 17:00. "Леонід Черновецький вийшов із загсу разом з жінкою, схожою на Олену Савчук (я впізнала її по фото в газетах), в руці у неї був весільний букет. Також з ними був нарядно одягнений хлопчик, схожий на Олену (мабуть, 13-річний син Савчук від першого шлюбу). Крім них було ще два охоронці. Правда, перед автомобілями дороги молодят розійшлися: Олена сіла в червоний BMW, а Леонід Михайлович - в Mercedes "S" класу. Потім машини роз'їхалися", - розповіла одна зі свідків події.
Інформацію про весілля також підтвердило джерело в оточенні Черновецьких, а також близький знайомий мами Олени Савчук - пастора Софії Жукотанської. За словами друга Жукотанської, церемонію одруження намагалися ретельно приховати, тому домовилися про розпис в понеділок - неробочий для РАЦСу день. А розповісти про те, що мер більше не холостяк, хотіли трохи пізніше. Можливо, тільки заради весілля мер і прилетів до Києва минулої неділі.
Як відомо, обраниця Черновецького почала працювати в мерії в 2008 році. На роботу Олену, як розповідала нам екс-дружина мера Аліна Айвазова, запросив сам мер на святкуванні свого дня народження. Він добре був знайомий з її мамою - колишнім пастором "Посольства Божого" Сандея Аделаджі Софією Жукотанською. У 2009 році пастор Софія заснувала церкву "Святое святых" і відійшла від "Посольства".
Нагадаємо, у серпня сам Черновецький заявляв: "Олена Савчук, до якої я сьогодні залицяюся і з якою у мене склалися стосунки, а тим більше її мати, пастор Софія Жукотанська, яка ніколи не заохочувала мої залицяння, не мають до мого розлучення зовсім ніякого відношення. Що ж до Олени Савчук, то будь-яка людина, яка більш-менш близько її знає, може охарактеризувати її як скромну і безкорисливу жінку і просто хорошу людину. Але те, що сьогодні відбувається між мною і Оленою, стосується тільки нас двох. Це серйозні відносини між двома дорослими людьми".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас