Литвин запевнив, що не посилав депутатів до Обами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин запевнив, що не посилав депутатів до Обами

412
Депутати Верховної Ради України не брали офіційних відряджень для участі в Національному молитовному сніданку у Вашингтоні з президентом США Бараком Обамою.
Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова Верховної Ради України Володимир Литвин.
"Жоден з цих людей, які їхали, не має якогось офіційного відрядження від Верховної Ради України. Це їх особиста ініціатива, це їх особисті, підкреслюю, кошти. Тому заборонити, як голова Верховної Ради, я не маю абсолютного права", - цитує політика Українська правда.
"Я вважаю, що українські політики, в особі народних депутатів, приділяють підвищену увагу і підвищене бажання потрапити на цей молитовний сніданок, і отримують за рахунок своєї енергії відповідні запрошення", - додав він.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у сніданку повинні взяти участь депутати від Партії регіонів Сергій Ківалов, Юлія Льовочкіна, Леонід Кожара, Юрій Мірошниченко та Олександр Горошкевич.
Також у заході запланована участь депутатів від фракції "БЮТ-Батьківщина" Віктора Швеця, Михайла Соколова, Павла Унгуряна, Володимира Скубенка і від фракції НУ-НС - Павла Жебрівського, Едуарда Зейналова, Лесі Оробець та Давида Жванії.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас