Deutsche Bahn запропонувала Укрзалізниці реформуватися за її зразком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bahn запропонувала Укрзалізниці реформуватися за її зразком

456
Найбільша німецька залізнична компанія Deutsche Bahn підтримала намір реформування Укрзалізниці.
Про це заявив журналістам керівник відділу розвитку міжнародного бізнесу найбільшого залізничного оператора Німеччини - концерну Deutsche Bahn AG Ніко Варбанофф.
"Зосередження всіх дій, пов'язаних з обслуговуванням клієнтів, в одному координаційному центрі - це важливий крок в орієнтації всієї діяльності на надання затребуваних клієнтами послуг. Ми знаємо з власного досвіду, що від створення такого центрального структурного підрозділу виграють, у першу чергу, експедиторські фірми і вантажовідправники", - сказав він.
За словами Варбаноффа, після впровадження принципу "єдиного вікна" експедиторські фірми і вантажовідправники отримують можливість звертатися з усіма питаннями до центральної контактної особи, що є однією з найважливіших передумов для побудови тісних і довірливих зв'язків з клієнтами та досягнення високого ступеня задоволеності клієнтів.
На його думку, реформування системи залізничних перевезень в Україні здійснюється, орієнтуючись на найбільш ефективні європейські моделі. "Центр обслуговування клієнтів компанії Deutsche Bahn Schenker Rail вже багато років прекрасно справляється з цим завданням. І завдяки цьому, під час обміну досвідом компанія Deutsche Bahn Schenker Rail змогла дати своїм колегам з Укрзалізниці цінну інформацію щодо проведення реформ. Тому ми вважаємо, що створення Українського транспортно-логістичного центру можна вважати і результатом багаторічного співробітництва між Укрзалізницею і Deutsche Bahn AG", - зазначив Ніко Варбанофф.
Нагадаємо, раніше Державна адміністрація залізничного транспорту (Укрзалізниця) створила Український транспортно-логістичний центр, основне завдання якого - оптимізувати вантажні перевезення всередині країни. Мета створення - збільшення вантажних обсягів шляхом централізованого управління вагонами всіх українських власників вантажного рухомого складу.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас