Січень для ринку нерухомості став найактивнішим за останні 3 роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Січень для ринку нерухомості став найактивнішим за останні 3 роки

Нерухомість
1038
За даними DOM.ria.ua, всупереч негативним очікуванням в кінці 2011, активна діяльність на ринку нерухомості України відновилася вже з самого початку року. При цьому, як відзначають багато ріелторів, попит на нерухомість в січні 2012 був на 30-40% більшим, ніж у січні 2011 року.
Зокрема, вже в січні серед українців значно виріс попит на квартири в новобудовах. Причина тому - передноворічні акції забудовників, а також спеціальні умови розстрочки, пропоновані комплексними забудовниками.
Особлива активність попиту відзначена на ринку котеджного будівництва. Головною причиною цього стало те, що багато людей, зацікавлені в придбанні будинку, намагалися проглянути якомога більше об'єктів під час новорічних свят, до настання робочих днів. Додатковим фактором могло стати те, що на багато об'єктів у котеджних містечках ще в кінці 2011 року ціни були знижені на 10-15%.
За прогнозами, ринок нерухомості ввійде в нормальне русло роботи вже у першій декаді лютого. Проте вже зараз можна стверджувати, що минулий січень для ринку нерухомості був найактивнішим за останні три роки.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас