Бондаренко: Якщо ПР програє вибори - це буде крах для України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бондаренко: Якщо ПР програє вибори - це буде крах для України

14276
Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Олена Бондаренко вважає, якщо Партія регіонів програє вибори - це буде крах для країни.
"Завдання максимум на парламентських виборах для Партії регіонів - самостійна більшість в парламенті 226 голосів. Завдання-мінімум - формування такої більшості разом з нашими політичними партнерами", - сказала Бондаренко, передає прес-служба Партії регіонів.
Також політик заявила, що у випадку, якщо Партія регіонів не зможе сформувати більшість у Верховній Раді після парламентських виборів, "це буде крах для країни, якщо нова команда не продовжить розпочате попередньою командою".
"Є хороша фраза: не існує демократичного або республіканського способу збирання сміття. Не існує "регіонального", або "бютівського", або "яценюківського" способу наповнити Пенсійний фонд. Якщо, не дай Бог, так станеться, що ті, хто прийдуть нам на зміну, не захочуть продовжити розпочате нами, то країну очікує буквально втрата незалежності, економічна катастрофа", - додала депутат.
Як відомо, парламентські вибори повинні відбутися в жовтні 2012 року.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас