Головний стадіон Польщі відкрила українська група — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Головний стадіон Польщі відкрила українська група

45
У неділю, 29 січня, українська група Гайдамаки виступила на урочистій церемонії відкриття Національного варшавського стадіону - головної футбольної арени Польщі.
Крім "Гайдамаків", на відкритті також виступали такі польські гурти, як Voo Voo, Zakopower, Coma, T. Love i Lady Pank. У повідомленні прес-служби групи наголошується, що "Гайдамаки" стали єдиною закордонною командою, запрошеною на церемонію відкриття, що свідчить про популярність групи серед польських слухачів.
"Цей проект був створений не для Євро-2012, а для душі. Те, що український і польський ансамбль зробили щось разом, вперше на такому рівні, для людей було дуже важливо, - говорить лідер гурту "Гайдамаки" Олександр Ярмола. - Прийшов час, і тепер уже дві наші країни мають "спільний проект". І наш з Voo Voo золотий альбом тепер стає справжньою "візитною карткою" Євро 2012".
"Гайдамаки" - українська група, заснована в Києві на початку 1990 років. У музиці колективу поєднуються різні напрямки, найчастіше - рок, даб, ска та панк. Група часто і багато виступає за кордоном на великих музичних фестивалях.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас