Integrites виступає юридичним радником фінансового порталу №1 в Україні - FINANCE.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites виступає юридичним радником фінансового порталу №1 в Україні - FINANCE.UA

151
1 лютого 2012 р. Міжнародна юридична фірма Integrites виступає юридичним радником ПрАТ "Iнфiнсервiс", творця одного з найбільш відомих українських порталів фінансової інформації - www.finance.ua.
Integrites здійснює комплексний супровід поточної діяльності ПрАТ "Iнфiнсервiс", з 2009 року. Зокрема, один з останніх реалізованих проектів стосувався питань, пов’язаних з імплементацією вимог нового закону України "Про захист персональних даних" в діяльність компанії. Раніше, командою Integrites був успішно завершений ряд проектів у сфері інтелектуальної власності корпоративного та трудового законодавства.
Спеціалісти Integrites представляють інтереси ПрАТ "Iнфiнсервiс", у переговорному процесі з клієнтами, в число яких входять найбільші гравці ринку фінансових послуг України.
Над проектом працює команда юристів під керівництвом партнера Олександра Алєксєєнко.
finance.ua – найбільший інформаційно-аналітичний портал Україні в сфері "Фінанси" - працює на ринку з 1997 року і є одним з найперших і найбільш успішних вітчизняних інтернет-проектів. Щоденна аудиторія налічує більше 60 тисяч чоловік, що активно цікавляться подіями у фінансовій сфері. Місячна аудиторія FINANCE.UA – 840 тисяч відвідувачів за версією компанії Gemius.
Integrites – міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
Алла Данилюк
Менеджер зі зв язків з громадськістю
alla.danyliuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас