Колєсніков: Підвищення вартості пасажирських плацкартних залізничних перевезень не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колєсніков: Підвищення вартості пасажирських плацкартних залізничних перевезень не буде

110
Підвищення вартості на пасажирські залізничні перевезення в плацкартних вагонах не передбачено, повідомив віце-прем'єр - міністр інфраструктури України Борис Колєсніков на прес-конференції у вівторок у Києві.
"Ціни на плацкартні квитки взагалі підвищуватися не будуть", - заявив він.
При цьому Колєсніков повідомив, що питання про підвищення цін на пасажирські перевезення в купейних вагонах вивчається. До теперішнього часу жодних рішень поки немає.
Як повідомлялося, на початку січня Міністерство інфраструктури підвищило коефіцієнти індексації до базової вартості міжнародних пасажирських залізничних перевезень на 20%.
Зокрема, коефіцієнти для плацкарту в загальних і плацкартних вагонах підвищено з 1,4 до 1,68, для купейних і спальних вагонів - з 1,42 до 1,7.
Коефіцієнти по датах відправлення поїздів також підвищені в середньому на 20%.
Згідно з наказом, тарифи затверджені в тарифній валюті - швейцарському франку. Вони розраховуються шляхом множення тарифу на відповідний коефіцієнт.
Раніше Мінінфраструктури пропонувало диференціювати вартість залізничних пасажирських квитків і продавати їх за різною ціною, у залежності від часу доби і днів тижня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас