До Авакова з обшуком нагрянули правоохоронці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Авакова з обшуком нагрянули правоохоронці

Кримінал
1320
Правоохоронці проводять обшук у квартирі голови харківської обласної організації партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", колишнього голови Харківської обласної державної адміністрації Арсена Авакова, розташованої по вул. Дружби народів, 279. Про це повідомив представник прес-служби облорганізації "Батьківщини".
За його словами, близько 7:30 в квартиру, в якій Аваков не мешкає вже кілька років, увійшли кілька людей у цивільному та 3 особи в масках. "За дивним збігом обставин в під'їзді, де розташована квартира, приблизно о 7 годині ранку почалося сильне задимлення в сміттєпроводі. Люди в паніці відкрили двері квартир і тамбурів, чим і скористалися правоохоронці", - зазначив представник прес-служби.
Він додав, що на місце прибув пожежний автомобіль, який, близько 7:45, не приступивши до гасіння, поїхав.
Від будь-яких коментарів люди, які проникли в квартиру Авакова, відмовляються.
Як повідомлялося, прокуратура Харківської області 6 січня порушила кримінальну справу за фактом незаконного відчуження в 2009 році 55 га землі посадовими особами Харківської обладміністрації та головного управління Державного комітету із земельних ресурсів в області, а 26 січня - кримінальну справу стосовно Авакова з підозрою в тих же діях.
Обидві справи розслідуються однією слідчою групою в одному провадженні. "Батьківщина" вважає порушення прокуратурою кримінальної справи проти Авакова помстою нинішньої влади за дії партії на захист колишнього прем'єр-міністра, лідера партії Юлії Тимошенко.
Аваков очолював Харківську обладміністрацію з лютого 2005 року по лютий 2010 року. Станом на 12 січня він понад 2 місяці перебував в одній з європейських країн.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас