В США творчість Бейонсе запропонували вивчати в університеті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В США творчість Бейонсе запропонували вивчати в університеті

56
Ратгерський університет (штат Нью-Джерсі, США) запропонував своїм студентам курс вивчення творчості співачки Бейонсе і її впливу на культурну та політичну життя, який буде представлений на кафедрі гендерних досліджень.
В рамках проходження курсу "Політизація Бейонсе" студенти вивчають відеокліпи співачки, знайомляться з текстами її пісень і оцінюють ступінь її впливу на розвиток сексуальної, расової та статевої політики США, пише Lenta.ru. В рамках студентських дискусій також обговорює творчість таких співачок, як Ніна Сімон, Біллі Холідей і сучасниць Бейонсе Леді Гаги, Адель і Емі Уайнхаус.
На офіційному сайті університету сказано, що Бейонсе була обрана для вивчення як співачка, яка зуміла привернути увагу глядачів не тільки до своєї творчості, а й до свого життя, своїх поглядів і особистості.
Бейсоне стала не єдиною представницею шоу-бізнесу, якій присвятили університетський курс. Раніше Джорджтаунський університет у Вашингтоні розробив курс, присвячений чоловіку Бейонсе, реперу Jay-Z.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас