Платіні впевнений, що фінал Євро-2012 буде ідеальним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Платіні впевнений, що фінал Євро-2012 буде ідеальним

152
Президент УЄФА Мішель Платіні впевнений, що нинішній чемпіонат Європи з футболу в Польщі та Україні відбудеться в режимі великого футбольного свята. Про це керівник Європейської футбольної асоціації заявив в інтерв'ю французькій газеті Le monde.
Легендарний француз зізнався, що під час голосування за право проведення Євро віддав голос за Італію, проте зараз не шкодує про остаточний вибір УЄФА.
"Звісно, це не Німеччина. Ми опинились в такій самій ситуації, як Південна Африка, Бразилія і всі інші країни, які ніколи не проводили великих футбольних турнірів. Вони не мали досвіду в організації свята, проте УЄФА надав всі можливі сприяння і допомогу експертів на всіх етапах підготовки. В результаті, каже президент УЄФА, перша гра, можливо, пройде нелегко, друга – вже краще, але фінал буде ідеальним", - сказав він.
"Для всіх нас важливо, що стадіони готові - вони дуже красиві. Тепер, якщо не вистачить 5-зіркових готелів для журналістів, вони будуть проживати у 4-зіркових. І це не біда. Навіть найкрасивіша жінка не може дати все, що в неї є, а, чесно кажучи, вони (країни-господарки) дали багато", - пояснив Платіні.
Він також додав, що оцінюючи останній етап підготовки, переконаний, що Євро-2012 буде великим футбольним святом.
Нагадаємо, восени минулого року Україна відкрила останні дві арени Євро-2012 - у Києві та Львові. У неділю, 29 січня відбудеться урочиста церемонія відкриття восьмої арени, у Варшаві, на якій 8 червня 2012-го відбудеться матч-відкриття чемпіонату. Фінальна гра турніру відбудеться в Києві 1 липня.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас