Довгий розповів, навіщо ставить своє ім'я на продуктових наборах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Довгий розповів, навіщо ставить своє ім'я на продуктових наборах

600
Екс-секретар Київради Олесь Довгий пояснив, що ставить своє ім'я та телефон подарункових продуктових наборах для зворотного зв'язку. Про це він заявив під час інтернет-чату у виданні "Главред".
Довгий також підкреслив, що подарункові набори "До святкового столу" - це адресна допомога тим, хто сам звернувся до нього по допомогу. "Благородно, коли благодійна допомога анонімна, але тільки у випадку, коли вона персональна. В акції за участю десятків тисяч людей це просто неможливо", - зазначив Довгий. Депутат Київради також підкреслив, що ті, хто з іронією ставиться до подарункових продуктових наборів, просто не уявляють, в яких тяжких умовах живуть сьогодні багато людей похилого віку. Крім того, Довгий запевнив, що займається допомогою малозабезпеченим мешканцям Дніпровського району вже протягом семи років незалежно від "графіка виборів".
За словами політика, пенсіонерам приносять саме продукти, адже матеріальну допомогу вони часто не витрачають на себе, а відкладають для родичів, дітей та онуків. Довгий також пояснив, що в подарункові набори входять тільки продукти тривалого зберігання тому, що у багатьох пенсіонерів немає працюючого холодильника.
Нагадаємо, раніше в Дніпровському районі Києва за ініціативою Олеся Довгого пройшла акція з роздачі проднаборів з рисом, шпротами, маслом, чаєм, цукерками. Як повідомляло видання "Дзеркало тижня" в кінці грудня 2011 року, Олесь Довгий збирається балотуватися в народні депутати України по мажоритарному округу в Дніпровському районі. Вибори до Верховної ради відбудуться 28 жовтня 2012 року.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас