Американські регулятори повідомили про закриття чотирьох банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські регулятори повідомили про закриття чотирьох банків

Казна та Політика
365
Банківські регулятори США повідомили про закриття чотирьох банків, довівши кількість закритих кредитних установ в 2012 році до семи.
Як передає РБК з посиланням на Reuters, Федеральне агентство зі страхування депозитів (FDIC) США оголосило про припинення діяльності теннесійського банку Tennessee Commerce Bank. На момент закриття сукупні активи Tennessee Commerce Bank становили 1 млрд. 185 млн. доларів, а обсяг депозитів - 1 млрд. 156 млн. доларів. Відділення та вклади банку, що припинив своє існування, перейдуть під контроль Republic Bank & Trust Company.
Крім великого теннесійського банку, двері своїх представництв закрив розташований в штаті Флорида First Guaranty Bank and Trust Company. На момент закриття сукупні активи First Guaranty Bank and Trust Company становили 377,9 млн. доларів, а обсяг депозитів - 349,5 млн. доларів. Відділення та вклади банку, що припинив своє існування, перейдуть під контроль CenterState Bank.
Ще один банк не пережив цей фінансовий рік в штаті Міннесота, двері своїх представництв закрив Patriot Bank Minnesota. На момент закриття сукупні активи Patriot Bank Minnesota становили 111,3 млн. доларів, а обсяг депозитів - 108,3 млн. доларів. Відділення та вклади банку, що припинив своє існування, перейдуть під контроль First Resource Bank.
І останнім у списку банків невдах став BankEast. На той момент коли двері кредитної установи перестали відкриватися перед клієнтами, сукупні активи BankEast становили 272,6 млн. доларів, а обсяг депозитів - 268,8 млн. доларів. Відділення та вклади банку, що припинив своє існування, перейдуть під контроль US Bancorp.
На сьогоднішній день, з початку 2012 року регуляторами США закрито вже сім банків. Нагадаємо, що на момент закінчення 2011 року в США припинили функціонувати 92 банки з сукупним капіталом в 34,9 млрд. доларів.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас