Податкова перереєструвала 1,1 млн платників єдиного податку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова перереєструвала 1,1 млн платників єдиного податку

205
Державна податкова служба перереєструвала 1,089 млн платників єдиного податку в рамках переходу на нову модель спрощеної системи оподаткування відповідно до вимог Податкового кодексу.
Про це йдеться в повідомленні Податкової.
"За підсумками перереєстрації підприємців спрощену модель оподаткування обрали 1,089 млн осіб", - йдеться в повідомленні.
За даними відомства, близько 60% підприємців (643,6 тис. осіб) при реєстрації за новими правилами обрали другу категорію, що передбачає ведення малого бізнесу з обсягом доходу до 1 млн гривень на рік і дозволяє наймати до 10 працівників.
Перша група налічує 256 тис. підприємців, які займуться роздрібним продажем товарів на ринках і побутовим обслуговуванням населення, і зароблятимуть на цьому до 150 тис. гривень щорічно.
Понад 189 тис. платників, які будуть мати обсяг доходу не більше 3 млн гривень і будуть надавати до 20 робочих місць, будуть працювати в третій групі.
Як повідомляло агентство, раніше Податкова відзначала перереєстрацію 85% платників єдиного податку.
У середині січня Податкова вирішила працювати в режимі продовженого робочого дня у будні та по суботах до 25 січня для перереєстрації платників єдиного податку.
Податкова прийняла таке рішення, щоб уникнути дискомфорту при перереєстрації платників єдиного податку, що проводиться до 25 січня включно.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас