Попов: Київ готовий до серйозного похолодання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: Київ готовий до серйозного похолодання

233
Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов заявив сьогодні, 27 січня, що столичне міське господарство готове до роботи в умовах значного похолодання.
У структурних підрозділах столичних міської та районних адміністрацій, а також на підприємствах комунальної власності забезпечено цілодобове чергування диспетчерських служб та спеціалізованої аварійної техніки, пише Kievpress.
Усі аварійні пошкодження оперативно ліквідовуються спеціалізованими організаціями та балансоутримувачами будинків, як правило, протягом доби.
Нагадаємо, з метою контролю та координації дій щодо своєчасного та якісного усунення аварійних ситуацій на об'єктах життєзабезпечення міста створено групу швидкого реагування на аварійні ситуації при проходженні опалювального сезону.
"Звичайно, через погодні умови в роботі столичного господарства можуть виникати проблеми. Комунікації в місті переважно старі, але ми мобілізували всі служби, активізували і налагодили їх роботу. Ефективно працює штаб. Ми готові до похолодання", - підкреслив голова Київської міської адміністрації Олександр Попов.
За матеріалами:
Київпрес
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас