Названо найпопулярнішу інтернет-газету в світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найпопулярнішу інтернет-газету в світі

751
За результатами дослідження, проведеного компанією comScore, були названі найпопулярніші інтернет-газети в світі.
Найпопулярнішою газетою фахівці компанії назвали сайт британського таблоїду The Daily Mail, повідомляє Lenta.ru.
The Daily Mail вдалося обігнати за популярністю американський сайт The New York Times. За даними comScore, за грудень минулого року сайт Mail Online, на якому публікує свої новини The Daily Mail, відвідали близько 45,3 млн. осіб, а сайт NYTimes - 44,8 млн. Як повідомив головний редактор сайту Мартін Кларк, зростання відвідувачів на сайті сталося за рахунок американської аудиторії.
Ейлін Мерфі представниця NYTimes, заявила, що британській газеті вдалося обійти NYTimes тільки завдяки тому, що comScore також порахував відвідуваність окремого сайту про фінанси "This is Money", що належить таблоїду. Мерфі зазначила, що точно так само NYTimes міг би порахувати спільну відвідуваність свого основного сайту і "Boston Globe", що належить йому, щоб обігнати The Daily Mail. Вона також додала, що NYTimes залишається головною інтернет-газетою у світі.
Основну увагу газета The Daily Mail приділяє новинам шоу-бізнесу і скандальним історіям. При цьому у своїй друкованій версії The Daily Mail поступається за популярністю іншому британському таблоїду The Sun.
Разом з Mail Online і NYTimes до п'ятірки найбільш відвідуваних інтернет-газет увійшли USA Today, сайти газет The Tribune і the Guardian.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас