Активи Petroplus в Швейцарії, ФРН і Франції передані під конкурсне управління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Активи Petroplus в Швейцарії, ФРН і Франції передані під конкурсне управління

141
Суди Швейцарії, Німеччини та Франції призначили конкурсних керуючих активів швейцарської Petroplus Holdings AG, найбільшої незалежної нафтопереробної компанії в Європі та її дочірніх компаній у цих країнах, йдеться в повідомленні компанії.
У Німеччині конкурсним керуючим "дочок" Petroplus - Marimpex Mineralol-Handelsgesellschaft mbH, Petroplus Deutschland GmbH, Petroplus Bayern GmbH, Petroplus Tankstorage Holding Deutschland GmbH і Petroplus Raffinerie Ingolstadt GmbH - призначена фірма Jaffe Rechtsanwaelte Insolvenzverwalter.
У Франції управління активами в процесі банкрутства Petroplus здійснюватиме FHB Administrateurs Judiciaires. Процедура зачіпає такі компанії, як Petroplus Holdings France SAS, Petroplus Marketing France SAS, Petroplus Raffinage Reichstett SAS і Petroplus Raffinage Petit-Couronne SAS.
Раніше цього тижня Petroplus була змушена оголосити про дефолт за борговими зобов'язаннями на $1,75 млрд. У грудні кредитори заморозили кредитні лінії Petroplus на $1 млрд, в результаті чого компанія не змогла закуповувати нафту для переробки і була змушена закрити 3 НПЗ в Європі.
Минулого тижня Petroplus оголосила про можливий продаж НПЗ у Франції, Бельгії і Швейцарії, але при цьому компанія має намір продовжити роботу у Великобританії та Німеччині.
На підприємствах Petroplus в Європі зайняті понад 2,5 тис. осіб, поки неясно, скільком із них вдасться зберегти робочі місця.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас