На будівництво метрополітену в Дніпропетровську в першому кварталі 2012 р. виділено з держбюджету 14 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На будівництво метрополітену в Дніпропетровську в першому кварталі 2012 р. виділено з держбюджету 14 млн грн

Казна та Політика
194
На будівництво метрополітену в Дніпропетровську в першому кварталі 2012 р. виділено з держбюджету 14 млн грн. Про це губернатор Олександр Вілкул повідомив під час робочої наради щодо будівництва метро, яка пройшла в Дніпропетровську спільно з представниками Європейського інвестиційного банку, передає кореспондент РБК-Україна.
Вілкул також зазначив, що 2012 р. повинен стати поворотним у будівництві метро в Дніпропетровську.
"Уряд заклав у держбюджет на 2012 рік кошти для залучення кредитів ЄІБ та ЄБРР. 2012 рік повинен стати поворотним у будівництві Дніпропетровського метрополітену, коли буде залучено велике фінансування, коли увійде потужний підрядник, коли ми пройдемо точку неповернення. Будемо чітко розуміти терміни, коли буде введено в експлуатацію 3 станції метрополітену. Перед нами стоїть досить складне завдання - повністю закінчити переговори з ЄБРР та ЄІБ, відпрацювати разом з центральними органами влади Мінекономіки і Мінфіном всі необхідні документи, у тому числі кредитний договір, провести тендер на залучення підрядника міжнародний і восени завести вже великого підрядника з чіткими термінами та графіком закінчення робіт", - сказав Олександр Вілкул.
Раніше повідомлялося, що рішення ЄІБ та ЄБРР про залучення коштів на будівництво метро в Дніпропетровську буде відомо в квітні-травні 2012 р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас