У Севастополі побудують льодовий палац за 36 млн. гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Севастополі побудують льодовий палац за 36 млн. гривень

142
У Севастополі буде побудований льодовий палац вартістю 36 млн. гривень. Про це повідомив голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир Яцуба.
"Прийнято рішення президентом і Міністерством інфраструктури про будівництво в Севастополі швидкомонтованої будівлі для хокею і фігурного катання. Вартість її - 36 млн. грн.", - сказав він.
Як повідомляє УНІАН, Яцуба також зазначив, що льодовий палац буде побудований в рамках Національної програми "Хокей України". "З передбачуваних семи об'єктів, які побудують в Україні, один буде в Севастополі", - сказав голова міської адміністрації. Чиновник також додав, що в Севастополі "цим давно займалися", але рішення не приймалося.
Яцуба також висловив надію, що міська рада і головне управління земельних ресурсів розглянуть питання щодо відведення відповідної земельної ділянки, "будуть узгоджені питання інженерних мереж, визначення місця".
Тим часом віце-президент Федерації хокею Севастополя Олександр Галкін повідомив онлайн-газеті "Новий Севастополь", що льодовий палац у Севастополі має бути збудований до кінця 2012 року. При цьому він послався на прийняте рішення Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні Євро-2012 і реалізації інфраструктурних об'єктів, яке також веде і хокейну тему.
За інформацією Галкіна, в рішенні, зокрема, йдеться, що з метою виконання національної програми "Хокей України" в 2012 році в шести містах країни мають бути побудовані криті арени зі штучним льодом. У затвердженому списку значаться: Київ, Луганськ, Севастополь, Кривий Ріг, Біла Церква, Дружківка (Донецька область). Загальний - затверджений в рамках держбюджету країни - бюджет всіх "льодових" будівництв склав 200 млн. грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас