Кузьмін вважає, що журналісти винні у закритті справи проти Кучми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кузьмін вважає, що журналісти винні у закритті справи проти Кучми

Кримінал
308
Перший заступник генпрокурора України Ренат Кузьмін вважає, що закриттю кримінальної справи стосовно колишнього президента Леоніда Кучми сприяли журналісти.
"Порушив я кримінальну справу проти Кучми. Скільки тут було скандалів, всяких попереджень, погроз! Що почали писати журналісти? Це самопіар Кузьміна, це він спеціально, щоб його не вигнали з прокуратури, це він діє під політиків, які хочуть відібрати у Кучми чи Пінчука телеканали! Хоч одна людина тоді написала щось пристойне? Типу, нарешті справу порушено! Ніхто", - заявив Кузьмін.
Заступник генпрокурора звинуватив журналістів у тому, що вони сприяли закриттю справи проти Кучми.
"Скасували постанову - тепер справи проти Кучми немає. Хочу запитати, в тому числі й у деяких журналістів, які завжди все критикують: тепер вам стало легше? Тепер щасливі всі? А ви ж сприяли цьому, своїми критичними статтями. Думаєте, тепер всі задоволені? Ні - знову винен Кузьмін! Виявляється, це він все зробив, за такою ось складною комбінацією, щоб обілити Кучму і закрити справу. Верх цинізму!" - заявив Кузьмін в інтерв'ю НБН.
Нагадаємо, Апеляційний суд Києва 20 січня залишив чинним рішення Печерського суду Києва про незаконність порушення Генпрокуратурою справи проти екс-президента Леоніда Кучми.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас