Bank of America поступився місцем найбільшого банку США своєму конкурентові JPMorgan Chase & Co — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of America поступився місцем найбільшого банку США своєму конкурентові JPMorgan Chase & Co

Казна та Політика
273
Bank of America після низки скорочень робочих місць і продажів підрозділів поступився місцем найбільшого банку США своєму конкурентові - JPMorgan Chase & Co, повідомляє Bloomberg.
За результатами III кварталу активи JPMorgan склали $2,29 трлн (зростання на 1,9%), активи Bank of America - $2,22 трлн (зниження на 1,8%)
Bank of America став найбільшим банком США, зробивши кілька великих поглинання, в тому числі впливових корпорацій MBNA і Countrywide Financial. В даний час Bank of America має серйозні труднощі. Керівництво банку ухвалило рішення провести реорганізацію, в рамках якої будуть звільнені загалом 30 тисяч працівників.
З січня акції компанії подешевшали більш ніж на 50%. В кінці серпня глава Berkshire Hathaway Уоррен Баффет заявив про намір інвестувати в Bank of America $5 млрд - вартість акцій банку на тлі цієї новини зросла.
У середині вересня компанія HCA Holding (Hospital Corporation of America), що управляє найбільшою мережею лікарень в США, заявила про намір викупити свої акції у Bank of America на суму $1 млрд.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас