Голова Газпрому: РФ буде в цивілізованому порядку вирішувати газове питання з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Газпрому: РФ буде в цивілізованому порядку вирішувати газове питання з Україною

Енергетика
318
Голова правління Газпрому Олексій Міллер заявляє, що російська сторона на переговорах з Україною щодо газових питань буде діяти в цивілізованих рамках.
"Українська сторона заявляє, що в неї є важелі, які дозволять їй виконувати умови контракту. Але в російській мові синонім слова важіль - це палиця... У зв'язку з цим хотілося б ще раз наголосити, що Газпром буде діяти цивілізованим чином" , - сказав у суботу журналістам Міллер, коментуючи останні заяви міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Бойка.
Виступаючи в ефірі ток-шоу Велика політика з Євгеном Кисельовим, український міністр висловив переконання у досягненні компромісу з Росією щодо обсягів газу, які закуповуються Україною в 2012 році. "У нас періодично виникають спірні питання з російськими партнерами, ми не завжди знаходимо компроміс, але ми зараз вже суттєво наблизилися до цього. У питаннях, які для нас мають принципове значення, ми будемо відстоювати свої інтереси, в тому числі й обсяги закупівель газу", - сказав Бойко.
Як повідомлялося, опозиційний російський політик Борис Нємцов переконаний, що Україні не варто очікувати конкретних результатів у газових переговорах до кінця виборів Президента в Росії.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас