Експерт: Луценка хочуть якомога швидше відправити у колонію подалі від Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Луценка хочуть якомога швидше відправити у колонію подалі від Києва

Кримінал
714
Кримінальну справу проти колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка вирішили швидше закрити, а підсудного визнати винним. Про це свідчить вчорашнє 14-годинне засідання суду.
Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив політолог Вадим Карасьов.
За його словами, хтось наказав прискорити судовий процес у справі Луценка для того, щоб не було інформаційної картинки і піару соратників опозиції.
"Так роблять для того, щоб з інформаційної картини дня зникли Тимошенко і Луценко. Тому Тимошенко була так терміново перед Новим роком відправлена подалі від столиці, тому Луценка так довго тримали вчора в суді", - пояснив Карасьов.
Експерт припустив, що на 2012 рік був прийнятий інший порядок денний і було вирішено не тягнути з допитом сотні свідків у справі Луценка. "Про них треба забути, щоб вони не були прапорами, прапорами виборчої кампанії опозиції. Їх треба відправити подалі від Києва - в колонії закритого режиму", - пояснив політолог.
За словами Карасьова, Луценко, швидше за все, буде засуджений і не братиме участі у виборчій кампанії 2012 року. "Його власне тому і судять. Такі мітингові, харизматичні, відірвані політики дуже небезпечні для влади. Останній потрібні системні, кабінетні та кулуарні опозиціонери, які не є радикальними, мітинговими", - уточнив Карасьов.
На думку політолога, вільні Тимошенко і Луценко ламають політичну гру влади.
"Якщо вони завтра будуть брати участь у виборах, це буде вже зовсім інша виборча кампанія, будуть інші списки в "Батьківщині" і взагалі інші результати виборів 2012 року. А так результат вже запрограмований - ми знаємо, що виграє партія влади", - резюмував Карасьов.
Нагадаємо, вчора, 19 січня, Печерський районний суд Києва засідав у справі Луценка більше 13 годин. При цьому в суд чотири рази викликали швидку для підсудного.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас