Ціни на нерухомість у Криму обігнали будинок Дженніфер Лопес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нерухомість у Криму обігнали будинок Дженніфер Лопес

Нерухомість
1268
Видання звернулося до незалежних ріелторів, щоб вони порівняли ціни елітної нерухомості в Криму та в закордонних країнах. І з'ясувалося, що це порівняння не на користь кримських курортів.
Наприклад, за ті самі гроші в Європі можна прикупити лицарський замок або особняк з цікавою біографією. Так, вілла в Chateau de la Roselle (Франція, 180 км від Парижа) - замок XVIII століття, парк площею 8,5 га з усіма зручностями - обійдеться в €3,5 млн. Вілла в районі Пізи (Тоскана, Італія) - площа 600 кв. м, три будинки, земельна ділянка близько 10 тис. га - €1,4 млн. Люкс-вілла в 22-му районі Відня (відоме місце відпочинку та дозвілля в зеленому масиві, прилеглому до Дунаю) - земельна ділянка 2 тис. кв. м, басейн, джакузі, дитячий майданчик тощо - €2,8 млн.
У США поп-діва Дженніфер Лопес, яка минулого літа побувала у Криму та могла прицінитися до ялтинської нерухомості, в 2010 р. продала свій особняк (елітний район Приховані Пагорби, Лос-Анджелес) за $10 млн. А це будинок загальною площею 1500 кв. м: 9 спалень, 12 ванних, гімнастичний зал, 20-місцевий театр, винний льох, студія звукозапису, 8 гаражів, корт, центр барбекю, плавальний басейн і спа, земельна ділянка 3,6 га.
А легендарний 3-поверховий особняк покійного поп-короля Майкла Джексона (район Холмбі Хіллз), де він провів останні місяці свого життя, виставляли на торги за стартовою вартістю $18 млн. Особняк стилізований під архітектуру Франції XVIII-XIX ст.: 6 спалень, 10 камінів, спортзал, вітальня, домашній кінотеатр, винний льох, два басейни.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас