Топ-менеджер компанії Chopard загубила перстень за 1,2 млн євро в туалеті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-менеджер компанії Chopard загубила перстень за 1,2 млн євро в туалеті

Кримінал
1038
Топ-менеджер швейцарської ювелірної компанії Chopard загубила в туалеті перстень зі смарагдом і діамантами вартістю 1,2 мільйона євро.
За даними місцевої газети South China Morning Post, Каролін Шойфель загубила прикрасу у туалеті готелю Four Seasons в Гонконгу. У цей час у готелі проходили заходи, пов'язані з відкриттям великого магазину Chopard Ujyrjyut, передає РИА-Новости.
Втрачений перстень важить 16,83 карата, він також прикрашений двома діамантами масою 1,15 і 1,28 карата. За допомогу в пошуку каблучки оголошено винагороду 500 тисяч гонконгських доларів (64 тисячі доларів США).
Поліція порушила справу за статтею "крадіжка".
"Вона зняла перстень, щоб помити руки (в туалеті) і забула про це, коли виходила з туалету. Коли ж жінка зрозуміла, що на руці персня вже немає, вона повернулася, але не змогла знайти його", - розповів журналістам один з представників поліції Гонконгу.
Швейцарська компанія Chopard займається виробництвом годинників преміум-класу. Вона була заснована в 1960 році Луї-Уліссом Шопаром. У 1963 році її придбав власник німецької компанії "Eszeha" Карл Шойфель. Його дочка, Каролін Шойфель є одним з директорів Chopard. Другий співдиректор - її брат Карл Фрідріх Шойфель.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас