Митний кодекс може вступити в силу в травні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Митний кодекс може вступити в силу в травні

Казна та Політика
556
Мінімальний термін для набрання чинності Митного кодексу - травень поточного року. Про це під час прес-конференції повідомив директор організаційно-розпорядчого департаменту, член колегії Держмитслужби Віктор Бондар, передає кореспондент УНН.
"Реально ми очікуємо, мінімально, що він вступить в силу через 3 місяці, максимально - з 1 січня 2013 року. Але це буде залежати від рішення парламенту і буде узгоджено з Президентом України", - сказав В. Бондар.
За його словами, парламент найближчим часом схвалить кінцеву редакцію документа з урахуванням поправок Президента України.
"Крім поправок Президента, інших поправок тут не може бути, оскільки парламент вже проголосував за цей кодекс, і тепер його завдання тільки розглянути поправки Президента України та схвалити їх або відхилити. Враховуючи, що поправки Президента абсолютно справедливі, він проголосує і підтримає їх", - зазначив В. Бондар.
Він також повідомив, що введення кодексу в дію - це дуже складний механізм, оскільки під нього ще необхідно ухвалити десятки нормативних актів рівня Кабінету Міністрів.
Нагадаємо, раніше В. Бондар заявляв, що положення, прописані в новій редакції Митного кодексу, дозволять повністю змінити інвестиційне середовище в Україні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас