Грузія оголосила податкову амністію за боргами до 2005 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грузія оголосила податкову амністію за боргами до 2005 року

Казна та Політика
330
У відповідності зі зміною, внесеною до Податкового кодексу Грузії, вступив в силу механізм, згідно з яким списується податкова заборгованість, що утворилася у підприємницьких суб'єктів у період до 1 січня 2005 року, повідомила заступник міністра фінансів республіки Русудан Кемуларія на брифінгу в понеділок.
"Служба доходів Мінфіну відтепер правочинна в установленому порядку списати податкову заборгованість, якщо ця заборгованість не є визнаною згідно з податковим законодавством Грузії, якщо податковим органом у свій час не було пред'явлено відповідну вимогу про її нарахування та вже минув 6-річний термін давності її подання", - сказала Кемуларія.
За її словами, списанню підлягають також утворені до 1 січня 2005 пені і штрафи, якщо на цю дату виплачена основна сума податкової заборгованості і в наступний період особа не представляла податковому органу податкову декларацію.
"Як тільки орган з розгляду суперечки ухвалить, що існує відповідна підстава для списання податкової заборгованості, відразу ж почнеться пов'язане з цим адміністративне провадження", - зазначила заступник міністра.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас