Митники виявили в Іллічівському порту контрабанду рису на 5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Митники виявили в Іллічівському порту контрабанду рису на 5 млн грн

Кримінал
149
Митники виявили в Іллічівському морському торговому порту (Одеська обл.) факт незаконного переміщення близько 1,7 тис. тонн рису вартістю понад 5 млн грн.
Як повідомляє прес-служба Державної митної служби, в Іллічівський порт на адресу одного з українських підприємств надійшло майже 1,7 тис. тонн рису. За дорученням новозеландської компанії-продавця його відправниками були фірми з Таїланду, Пакистану та В'єтнаму.
Проте під час перевірки документів, а також направлення запиту до Державного реєстру компаній Нової Зеландії було встановлено, що компанія-продавець припинила діяльність ще до видачі комерційних документів та здійснення поставок.
Митниця, у свою чергу, склала чотири протоколи про порушення митних правил Україною за ознаками ст. 352 Митного кодексу.
ДП "Іллічівський морський торговельний порт" - універсальний міжнародний порт, один з найбільших на Чорному морі. На підприємстві діють спеціалізовані термінали і комплекси, які дозволяють перевантажувати широкий діапазон вантажів - наливні, навалочні, генеральні. 29 причалів порту здатні приймати судна з осадкою до 14 метрів і вантажопідйомністю до 100 тис. тонн. Річна проектна потужність ІМТП - понад 30 млн тонн різноманітних вантажів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас