Чому впровадження KPI не завжди веде до підвищення прибутку? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому впровадження KPI не завжди веде до підвищення прибутку?

609
Ключові показники ефективності, бюджетування, стратегічне планування, фінансова мотивація - вже давно не нові поняття для українського менеджменту. Проте, найчастіше, у вітчизняних компаніях кожен з цих інструментів працює незалежно один від одного і на різні цілі. Для того, щоб бізнес розвивався гармонійно, необхідно пов'язати їх всі в єдину комплексну систему управління. Як це зробити?
Однією з технологій створення такого єдиного пульта управління бізнесом є контролінг. Він дозволяє в рази збільшити прибутковість підприємства та контролювати досягнення стратегічних цілей. Про те, яких ефектів можна домогтися при правильному використанні технологій управлінського контролінгу, розкажуть у рамках відкритого майстер-класу "Контролінг, як інструмент управління прибутком компанії" експерти ГК "ІНТАЛЄВ".
Фахівці ГК "ІНТАЛЄВ", що володіють великим проектним досвідом впровадження систем управління бізнесом в провідних підприємствах України, допоможуть розібратися в тому, що таке контролінг, кому і навіщо він потрібний, яких ефектів і результатів можна досягти, правильно побудувавши систему управлінського контролінгу. Особливу увагу буде приділено реальним прикладам побудови систем контролінгу та їх автоматизації.
Майстер-клас буде корисний: генеральним і фінансовим директорам, керівникам фінансових служб, керівникам планово-економічних відділів, керівникам департаментів управлінського обліку та контролінгу, фінансовим контролерам.
Дата і час проведення: 26 січня 2012 р., 10:00-14:00
Місце проведення: м. Київ, точна адреса буде додатково повідомлена зареєстрованим учасникам
Для цільової аудиторії участь БЕЗКОШТОВНА, необхідна попередня реєстрація.
Зареєструватися можна:
  • заповнивши заявку на http://www.intalev.ua/

  • за телефонами: (044) 207-39-59, 537-74-11
За матеріалами:
Инталев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас