Луценко впевнений, що суду наказали прискорити розгляд його справи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко впевнений, що суду наказали прискорити розгляд його справи

Кримінал
426
Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко вважає, що Печерський районний суд Києва отримав вказівку прискорити розгляд його справи.
Про це Луценко заявив сьогодні на початку судового засідання.
"Схоже, що суд отримав вказівку якомога швидше закінчити справу. Це випливає з нового щоденного режиму роботи, коли суд проходить без перерви на обід, без задоволення клопотань про надання медичної допомоги. Я без претензій на це, але мені стало очевидним, що справа отримала новий потужний зовнішній імпульс для якнайшвидшого його завершення", - сказав він.
Печерський районний суд Києва переніс розгляд кримінальної справи проти колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на 17 січня. Перенесення пов'язане з тим, що на засідання в понеділок не з'явився адвокат підсудного у справі Володимир Тарасенко.
Як повідомлялося, Луценко був затриманий 26 грудня 2010 року. Він утримується у Лук'янівському СІЗО. Печерський районний суд Києва з наприкінці травня 2011 року розглядає справу Луценка.
За даними Генпрокуратури, Луценку інкримінуються заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб, перевищення влади або службових повноважень, що призвело до тяжких наслідків, і зловживання владою, вчинене співробітником правоохоронного органу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас