Заради іноземців лондонські девелопери будують величезні розкішні квартири — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заради іноземців лондонські девелопери будують величезні розкішні квартири

Нерухомість
308
Що вдієш - такі запити заможних закордонних покупців, які шукають "безпечну гавань" для своїх коштів. Втім, будівельники не в накладі, оскільки їх прибуток зростає пропорційно метражу.
За словами Руперта Доуса, партнера компанії Knight Frank, "багаті іноземці переписують правила на ринку "тимчасових притулків". Незважаючи на те, що лондонське придбання може бути їхнім другим і навіть третім будинком, вони чекають, щоб цей об'єкт був такого ж розміру і мав ті ж зручності, що й постійне місце проживання".
За даними цієї ж компанії, за останні 10 років типовий розмір великої квартири в елітному житловому проекті Лондона збільшився вдвічі, з 278 до 557 кв. м, повідомляє агентство Reuters.
Зіад Салем, засновник компанії Byblos Property, яка спеціалізується на нерухомості класу "люкс", стверджує, що заможні покупці готові платити надбавку в розмірі аж до 70% за квартири більшого метражу.
"Девелопери тільки зараз починають наздоганяти попит, оскільки знайти в Лондоні ділянку, придатну для будівництва таких об'єктів, яка б не охоронялася законами про історичні пам'ятники, дуже складно. Мені кожен день дзвонять арабські і російські клієнти, які шукають великі квартири з високими стелями", - продовжує фахівець.
Джейн Вагнер, директор девелоперської компанії Waltonwagner, каже, що багато російських і арабських покупців шукають квартири з великими приймальнями, щоб проводити там ділові зустрічі або вечірки з коктейлями, або ж планують переобладнати їх під спортзали.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас